Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904| Назва: | Особливості організації облікового процесу на підприємствах ресторанного господарства |
| Автори: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
| Теми: | ресторанне господарство облікові процеси методика бізнес |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Розвиток бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні: теорія, практика та професійна етика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції (5-6 листопада 2020р.) Ірпінь. С. 195-198. |
| Короткий огляд (реферат): | Ресторанне господарство в Україні активно розвивається з року в рік. Зростає кількість суб'єктів галузі, з'являються нові напрямки ресторанного бізнесу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904 |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 150.pdf | основний текст | 45.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.