Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Назва: Особливості організації облікового процесу на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Багрій, Конон Леонідович
Теми: ресторанне господарство
облікові процеси
методика
бізнес
Дата публікації: 2020
Видавництво: Розвиток бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні: теорія, практика та професійна етика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції (5-6 листопада 2020р.) Ірпінь. С. 195-198.
Короткий огляд (реферат): Ресторанне господарство в Україні активно розвивається з року в рік. Зростає кількість суб'єктів галузі, з'являються нові напрямки ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150.pdf45.18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.