Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Название: | Особливості організації облікового процесу на підприємствах ресторанного господарства |
Авторы: | Багрій, Конон Леонідович |
Ключевые слова: | ресторанне господарство облікові процеси методика бізнес |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Розвиток бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні: теорія, практика та професійна етика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції (5-6 листопада 2020р.) Ірпінь. С. 195-198. |
Аннотация: | Ресторанне господарство в Україні активно розвивається з року в рік. Зростає кількість суб'єктів галузі, з'являються нові напрямки ресторанного бізнесу. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904 |
Располагается в коллекциях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
150.pdf | 45.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.