Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Название: Особливості організації облікового процесу на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Багрій, Конон Леонідович
Ключевые слова: ресторанне господарство
облікові процеси
методика
бізнес
Дата публикации: 2020
Издатель: Розвиток бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні: теорія, практика та професійна етика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції (5-6 листопада 2020р.) Ірпінь. С. 195-198.
Аннотация: Ресторанне господарство в Україні активно розвивається з року в рік. Зростає кількість суб'єктів галузі, з'являються нові напрямки ресторанного бізнесу.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
150.pdf45.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.