Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1902
Название: | The use of integrated marketing communications in the restaurant business |
Авторы: | Danyliuk, Inna Parashchuk, Anastasiia Bagrii, Konon |
Ключевые слова: | restaurant marketing market segmentation restaurant marketing concept |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Маркетинг як основа формування стратегії соціально-економічного розвитку прикордонного регіону : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції з міжнародним стажуванням (11-13 листопада 2020р.). Чернівці. С. 269-273. |
Аннотация: | Restaurant marketing starts with market segmentation - dividing it into specific groups of consumers, each of which may be offered certain types of products and services. How well a target audience is selected depends largely on the restaurant's success in the competition. The restaurant then has to decide on a consumer-oriented marketing concept. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1902 |
Располагается в коллекциях: | 82.15.21.09 Маркетингова діяльність (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
149.pdf | 81.61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.