Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1899
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.date.accessioned2024-03-27T09:41:31Z-
dc.date.available2024-03-27T09:41:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 640.43:004-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1899-
dc.description.abstractОрганізація і ведення фінансового та управлінського обліку безпосередньо залежать від галузевої належності та структури суб'єкта господарювання. Підприємства, що належать до ресторанного бізнесу, можуть мати малі, середні або великі виробництва.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherНаукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення теорії та проблеми практики : Матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених (29 жовтня 2020р.). Полтава. С. 5-7.uk_UK
dc.subjectавтоматизаціяuk_UK
dc.subjectуправлінські рішенняuk_UK
dc.subjectоблікові процесиuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.titleВплив автоматизації облікових процесів на формування управлінських рішень на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Располагается в коллекциях:06.54.51 Комп'ютеризація. Інформатизація. Економіка інформаційного обслуговування (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
146.pdfосновний текст57.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.