Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовічена, Ольга Геннадіївна / Vdovichena, Olha-
dc.contributor.authorПолянко, Галина Олегівна / Polianko, Halyna-
dc.date.accessioned2024-03-27T06:53:19Z-
dc.date.available2024-03-27T06:53:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherУДК 159.9:316.77-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1896-
dc.description.abstractThe martial law introduced on February 24, 2022 in Ukraine has become a challenge to survival for most enterprises and organizations. The external environment, in particular the security situation, required a clear procedural definition of all processes in accordance with changes in the regulatory and legislative framework. But implementing these changes required a constant, complex communication process. Accordingly, there was a need to quickly respond to changes - the necessity of safe conditions for everyone, changes in the socio-economic environment, adoption of non-standard management decisions, generation of new original ideas in order to stabilize the operating conditions of existing and create new programs and projects. Thus, there was a need to establish new effective communications between all interested parties in the hotel and restaurant business. A good tool for effective communication is business communication, which should be established both with employees and with partners of the enterprise or organization. After all, thanks to effective business communication within the framework of communication processes, negative exogenous influences can be minimized.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТрансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці: Технодрук, 2023. 266 с. – С.250-254.uk_UK
dc.subjectділове спілкуванняuk_UK
dc.subjectприйомиuk_UK
dc.subjectкомунікаціїuk_UK
dc.subjectсфера гостинностіuk_UK
dc.titleДілове спілкування як комунікаційний інструмент в управлінні закладами готельно-ресторанного бізнесуuk_UK
dc.title.alternativeBusiness Communication as a Communication Tool in the Management of Hotel and Restaurant Business Establishmentsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:15 Психологія (тези)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.