Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1881
Назва: | The theoretical description for VO(OH)-assisted electrochemical determination for the cathodic removal of environmentally unfriendly artificial sweetener sucralose and the chemical warfare agent chloropicrin |
Автори: | Tkach, Volodymyr Morozova, Tetiana Storoshchuk, Nataliia Storoshchuk, Bogdan Oliveira, Silvio Vaz dos Reis, Lucinda Ivanushko, Yana Banul, Bohdana Honchar, Tetiana Garcia, Jarem Paientko, Viktoriia Yagodynets, Petro Kormosh, Zholt Palamarek, Karina Chychun, Valentyna Bagrii, Konon Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao Khmeliar, Inesa Kushnir, Lesya Sabadyshyn, Rostyslav Lysytsia, Dmytro Sharipova, Riboba |
Теми: | sucralose chloropicrin electrochemical removal vanadium (III) oxyhydroxide electrochemical oscillations stable steady-state |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Biointerface Research in Applied Chemistry, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837). 2024, 13(1), 28, pp.1-6 |
Бібліографічний опис: | https://doi.org/10.33263/BRIAC13X.000 |
Короткий огляд (реферат): | An interesting electrochemical process for sucralose and chloropicrin electrochemical removal has been proposed and theoretically described. The organic halogenide ion is efficiently removed in mildly acidic media by trivalent vanadium oxyhydroxide, being the nitrogroup of chloropicrin also thereby reduced. The analysis of the mathematical model confirms that, despite of high probability of the oscillatory behavior, the electrochemical removal of chloropicrin and sucralose is really efficient. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1881 |
ISSN: | 2069-5837 |
Розташовується у зібраннях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
119 65.09.03 УДК 664.014.019.pdf | 367.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.