Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1880
Назва: The Theoretical Description for Amavadin-Ion Electrochemical Determination in Amanita muscaria Mushroom Pulp and Extract by Galvanostatic Conducting Polymer Doping
Автори: Tkach, Volodymyr
Kushnir, Marta
Kopiika, Vira
Luganska, Olga
Omelyanchyk, Lyudmyla
Kormosh, Zholt
Mytchenok, Mariia
Garcia, Jarem
Palamarek, Karina
Bagrii, Konon
Vitriak, Oksana
Medvedeva, Anzhelika
Oliveira, Silvio
Yagodynets, Petro
Razhabova, Dilafruz
Niyazov, Laziz
Musayeva, Dilfuza
Kosimov, Xayriddin
Jabborova, Oysha
Samadov, Bakhodirjon
Sagdullayeva, Gulandom
Hamdanova, Gulhayo
Payentko, Viktoriia
Demianenko, Eugeny
Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao
Vaz dos Reis, Lucinda
Теми: Amanita muscaria
amavadin-ion
conducting polymers
electrochemical sensors
stable steady-state
Дата публікації: 2023
Видавництво: Biointerface Research in Applied Chemistry, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837). 2023, 13(4), 400, pp.1-6
Короткий огляд (реферат): The theoretical description for amavadin-ion electrochemical determination in mushroom pulp has been given for the first time. The correspondent mathematical model has been developed and analyzed by linear stability theory and bifurcation analysis, providing the theoretical investigation of the electrochemical behavior of the electroanalytical system. It has been shown that the system behavior in galvanostatic mode is more dynamic than in potentiostatic mode, which is reflected in the enhancement of the probability of the electrochemical oscillations due to the intense influence of chemical and electrochemical stages on both DEL and surface charge. Nevertheless, the system is efficient for electroanalysis or conducting polymer modification for electroanalytical purposes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1880
ISSN: 2069-5837
Розташовується у зібраннях:65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
115 65.09.03 УДК 664.014.019.pdf229.04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.