Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1880
Назва: | The Theoretical Description for Amavadin-Ion Electrochemical Determination in Amanita muscaria Mushroom Pulp and Extract by Galvanostatic Conducting Polymer Doping |
Автори: | Tkach, Volodymyr Kushnir, Marta Kopiika, Vira Luganska, Olga Omelyanchyk, Lyudmyla Kormosh, Zholt Mytchenok, Mariia Garcia, Jarem Palamarek, Karina Bagrii, Konon Vitriak, Oksana Medvedeva, Anzhelika Oliveira, Silvio Yagodynets, Petro Razhabova, Dilafruz Niyazov, Laziz Musayeva, Dilfuza Kosimov, Xayriddin Jabborova, Oysha Samadov, Bakhodirjon Sagdullayeva, Gulandom Hamdanova, Gulhayo Payentko, Viktoriia Demianenko, Eugeny Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao Vaz dos Reis, Lucinda |
Теми: | Amanita muscaria amavadin-ion conducting polymers electrochemical sensors stable steady-state |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Biointerface Research in Applied Chemistry, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837). 2023, 13(4), 400, pp.1-6 |
Короткий огляд (реферат): | The theoretical description for amavadin-ion electrochemical determination in mushroom pulp has been given for the first time. The correspondent mathematical model has been developed and analyzed by linear stability theory and bifurcation analysis, providing the theoretical investigation of the electrochemical behavior of the electroanalytical system. It has been shown that the system behavior in galvanostatic mode is more dynamic than in potentiostatic mode, which is reflected in the enhancement of the probability of the electrochemical oscillations due to the intense influence of chemical and electrochemical stages on both DEL and surface charge. Nevertheless, the system is efficient for electroanalysis or conducting polymer modification for electroanalytical purposes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1880 |
ISSN: | 2069-5837 |
Розташовується у зібраннях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
115 65.09.03 УДК 664.014.019.pdf | 229.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.