Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1880
Название: | The Theoretical Description for Amavadin-Ion Electrochemical Determination in Amanita muscaria Mushroom Pulp and Extract by Galvanostatic Conducting Polymer Doping |
Авторы: | Tkach, Volodymyr Kushnir, Marta Kopiika, Vira Luganska, Olga Omelyanchyk, Lyudmyla Kormosh, Zholt Mytchenok, Mariia Garcia, Jarem Palamarek, Karina Bagrii, Konon Vitriak, Oksana Medvedeva, Anzhelika Oliveira, Silvio Yagodynets, Petro Razhabova, Dilafruz Niyazov, Laziz Musayeva, Dilfuza Kosimov, Xayriddin Jabborova, Oysha Samadov, Bakhodirjon Sagdullayeva, Gulandom Hamdanova, Gulhayo Payentko, Viktoriia Demianenko, Eugeny Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao Vaz dos Reis, Lucinda |
Ключевые слова: | Amanita muscaria amavadin-ion conducting polymers electrochemical sensors stable steady-state |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Biointerface Research in Applied Chemistry, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837). 2023, 13(4), 400, pp.1-6 |
Аннотация: | The theoretical description for amavadin-ion electrochemical determination in mushroom pulp has been given for the first time. The correspondent mathematical model has been developed and analyzed by linear stability theory and bifurcation analysis, providing the theoretical investigation of the electrochemical behavior of the electroanalytical system. It has been shown that the system behavior in galvanostatic mode is more dynamic than in potentiostatic mode, which is reflected in the enhancement of the probability of the electrochemical oscillations due to the intense influence of chemical and electrochemical stages on both DEL and surface charge. Nevertheless, the system is efficient for electroanalysis or conducting polymer modification for electroanalytical purposes. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1880 |
ISSN: | 2069-5837 |
Располагается в коллекциях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
115 65.09.03 УДК 664.014.019.pdf | 229.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.