Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1879
Назва: Theoretical Description for Ibotenic Acid and Muscazone Determination in Mushroom Pulp and Biological Liquids over Conducting Polymer-Modified Electrode
Автори: Tkach, Volodymyr
Kushnir, Marta
Kopiika, Vira
Luganska, Olga
Omelyanchyk, Lyudmyla
Kormosh, Zholt
Mytchenok, Mariia
Garcia, Jarem
Palamarek, Karina
Bagrii, Konon
Vitriak, Oksana
Medvedeva, Anzhelika
Sílvio, Oliveira
Yagodynets, Petro
Razhabova, Dilafruz
Niyazov, Laziz
Musayeva, Dilfuza
Kosimov, Xayriddin
Jabborova, Oysha
Samadov, Bakhodirjon
Sagdullayeva, Gulandom
Hamdanova, Gulhayo
Payentko, Viktoriia
Demianenko, Eugeny
Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao
Vaz dos Reis, Lucinda
Теми: ibotenic acid
muscazone
electrochemical sensors
electrochemical oscillations
stable steady-state
Дата публікації: 2023
Видавництво: Biointerface Research in Applied Chemistry, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837). 2023, 13(3), 275, pp.1-8
Короткий огляд (реферат): The possibility of ibotenic acid and muscazone electrochemical determination, assisted by a conducting polymer electrode, has been developed and evaluated from a theoretical point of view. The correspondent mathematical model has been developed and analyzed by means of linear stability theory and bifurcation analysis. The model analysis has shown that, due to the transformation of the ionic form, the oscillatory behavior in this system tends to be more probable than in similar ones. On the other hand, the electroanalytical system will be efficient for both analytes determination and quantification in mushroom pulp and biological liquids.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1879
ISSN: 2069-5837
Розташовується у зібраннях:65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
114 65.09.03 УДК 664.014.019.pdf245.62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.