Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1879
Название: Theoretical Description for Ibotenic Acid and Muscazone Determination in Mushroom Pulp and Biological Liquids over Conducting Polymer-Modified Electrode
Авторы: Tkach, Volodymyr
Kushnir, Marta
Kopiika, Vira
Luganska, Olga
Omelyanchyk, Lyudmyla
Kormosh, Zholt
Mytchenok, Mariia
Garcia, Jarem
Palamarek, Karina
Bagrii, Konon
Vitriak, Oksana
Medvedeva, Anzhelika
Sílvio, Oliveira
Yagodynets, Petro
Razhabova, Dilafruz
Niyazov, Laziz
Musayeva, Dilfuza
Kosimov, Xayriddin
Jabborova, Oysha
Samadov, Bakhodirjon
Sagdullayeva, Gulandom
Hamdanova, Gulhayo
Payentko, Viktoriia
Demianenko, Eugeny
Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao
Vaz dos Reis, Lucinda
Ключевые слова: ibotenic acid
muscazone
electrochemical sensors
electrochemical oscillations
stable steady-state
Дата публикации: 2023
Издатель: Biointerface Research in Applied Chemistry, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837). 2023, 13(3), 275, pp.1-8
Аннотация: The possibility of ibotenic acid and muscazone electrochemical determination, assisted by a conducting polymer electrode, has been developed and evaluated from a theoretical point of view. The correspondent mathematical model has been developed and analyzed by means of linear stability theory and bifurcation analysis. The model analysis has shown that, due to the transformation of the ionic form, the oscillatory behavior in this system tends to be more probable than in similar ones. On the other hand, the electroanalytical system will be efficient for both analytes determination and quantification in mushroom pulp and biological liquids.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1879
ISSN: 2069-5837
Располагается в коллекциях:65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
114 65.09.03 УДК 664.014.019.pdf245.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.