Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1870
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.date.accessioned2024-03-21T11:42:51Z-
dc.date.available2024-03-21T11:42:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 657.411.11-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1870-
dc.description.abstractКороткий огляд (реферат): З метою підвищення ефективності управління фінансово-господарською діяльністю підприємств ресторанного бізнесу необхідно впроваджувати новітні інформаційні технології. У доповіді розкрита роль автоматизації обліку на підприємствах ресторанного бізнесу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституціональних змін : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (за міжнародною участю). Полтава. (22 жовтня 2020р.). С. 237-241uk_UK
dc.subjectавтоматизаціяuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectоблікuk_UK
dc.subjectуправлінняuk_UK
dc.subjectсобівартістьuk_UK
dc.subjectбізнесuk_UK
dc.titleРоль автоматизації обліку на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.54.51 Комп'ютеризація. Інформатизація. Економіка інформаційного обслуговування (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113Багрій_.pdfосновний текст102.2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.