Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1870
Назва: Роль автоматизації обліку на підприємствах ресторанного бізнесу
Автори: Багрій, Конон Леонідович
Теми: автоматизація
ресторанний бізнес
облік
управління
собівартість
бізнес
Дата публікації: 2020
Видавництво: Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституціональних змін : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (за міжнародною участю). Полтава. (22 жовтня 2020р.). С. 237-241
Короткий огляд (реферат): Короткий огляд (реферат): З метою підвищення ефективності управління фінансово-господарською діяльністю підприємств ресторанного бізнесу необхідно впроваджувати новітні інформаційні технології. У доповіді розкрита роль автоматизації обліку на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1870
Розташовується у зібраннях:06.54.51 Комп'ютеризація. Інформатизація. Економіка інформаційного обслуговування (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113Багрій_.pdf102.2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.