Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Статті у наукових виданнях
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
71 Внутрішня торгівля. Туристичне обслуговування
71.33 Громадське харчування
Домівка фонду
Перегляд статистики
Огляд
Зібрання цього фонду
71.33.01 Загальні питання
71.33.11 Заклади ресторанного господарства
71.33.13 Технологія виробництва продуктів громадського харчування
71.33.15 Продукція ресторанного господарства
71.33.17 Послуги ресторанного господарства
71.33.19 Дієтичне харчування
71.33.21 Дитяче харчування
71.33.23 Функціональне харчування, функціональні харчові продукти
71.33.25 Лікувально-профілактичне харчування
71.33.27 Харчові інгредієнти та добавки
71.33.29 Етнічні кухні
71.33.31 Креативні технології
71.33.33 Організація обслуговування та ресторанний сервіс
71.33.35 Організація ресторанного господарства
71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві
Розкриття
за авторами
2
Струтинська, Любов Тодорівна
1
Diachuk, Larisa
1
Fedorova, Dina
1
Palamarek, Karina
1
Гнатишина, Наталя Дмитрівна
1
Гут, Любов Василівна
1
Данилюк, Інна Петрівна
1
Долга, Галина Венедиктівна
1
Паламарек, Каріна Вікторівна
за темами
2
competitiveness
1
Calcium
1
carrot juice
1
combined snack foods
1
economic efficiency
1
ERP-система
1
filling
1
fried pancakes
1
hospitality
1
hydrobiont powders
.
далі >
за датою випуску
2
2019
1
2020
1
2021
1
2023
містить файли
5
true