Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1767
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кифяк, Василь Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T06:57:01Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T06:57:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.other | УДК 338.483.13:392.72+339.92 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1767 | - |
dc.description.abstract | The thesis focuses on cross-border cooperation, as a type of activity that contributes to European integration processes and development of the hospitality sphere enterprises. The author identified additional principles of cross-border cooperation in the field of hospitality, characterized the ways of training personnel for the field of hospitality, and proposed new formats of the hotel and restaurant business on the example of Chernivtsi region. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці: Технодрук, 2023. 266 с. – С. 183-187. | uk_UK |
dc.subject | гостинність | uk_UK |
dc.subject | євроінтеграція | uk_UK |
dc.subject | післявоєнний розвиток туризму | uk_UK |
dc.subject | транскордонне співробітництво | uk_UK |
dc.title | Адаптація сфери гостинності до нових реалій: від транскордонної співпраці до євроінтеграції | uk_UK |
dc.title.alternative | Adaptation of the Hospitality Sphere to New Realities: From Cross-Border Cooperation to European Integration | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | 71.37.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування туризму (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Адаптація сфери гостинності до нових реалій від транскордонної співпраці до євроінтеграції.pdf | Основний текст | 176.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.