Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl-
dc.date.accessioned2023-12-07T06:57:01Z-
dc.date.available2023-12-07T06:57:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherУДК 338.483.13:392.72+339.92-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1767-
dc.description.abstractThe thesis focuses on cross-border cooperation, as a type of activity that contributes to European integration processes and development of the hospitality sphere enterprises. The author identified additional principles of cross-border cooperation in the field of hospitality, characterized the ways of training personnel for the field of hospitality, and proposed new formats of the hotel and restaurant business on the example of Chernivtsi region.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТрансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці: Технодрук, 2023. 266 с. – С. 183-187.uk_UK
dc.subjectгостинністьuk_UK
dc.subjectєвроінтеграціяuk_UK
dc.subjectпіслявоєнний розвиток туризмуuk_UK
dc.subjectтранскордонне співробітництвоuk_UK
dc.titleАдаптація сфери гостинності до нових реалій: від транскордонної співпраці до євроінтеграціїuk_UK
dc.title.alternativeAdaptation of the Hospitality Sphere to New Realities: From Cross-Border Cooperation to European Integrationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:71.37.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування туризму (тези)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.