Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1766
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl-
dc.contributor.authorПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina-
dc.contributor.authorОреховський, Вадим Олегович / Orehowskyi, Vadym-
dc.contributor.authorНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana-
dc.contributor.authorБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana-
dc.contributor.authorГищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman-
dc.contributor.authorХитрова, Ольга Аліківна / Khytrova, Olha-
dc.contributor.authorДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna-
dc.contributor.authorМарусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.contributor.authorСтрутинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov-
dc.date.accessioned2023-12-07T06:52:42Z-
dc.date.available2023-12-07T06:52:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherУДК 338.483.13:392.72 (477)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1766-
dc.description.abstractУ монографії представлено результати дослідження теоретико-прикладних основ функціонування готельно-ресторанного бізнесу Буковини в кризових умовах, встановлено регіональні особливості і сучасні тенденції розвитку та визначено готельно-ресторанний бізнес як домінуючу складову сфери гостинності. На основі характеристики сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу регіону, аналізу ринкового середовища та впливу зовнішніх та внутрішніх факторів, обґрунтовано шляхи подолання наслідків кризи та рекомендовано низку заходів щодо підвищення ефективності функціонування закладів розміщення та харчування. В роботі важлива роль відводиться інформаційному забезпеченню, формуванню корпоративної культури обслуговування, організації та розвитку готельного-ресторанного сервісу для людей з інвалідністю. З метою оптимізації діяльності готельно-ресторанних підприємств Буковини запропоновано розвивати заклади розміщення та харчування малих форматів, визначено маркетингові інструменти просування готельно-ресторанних послуг та ін. Видання буде корисним для науковців, представників органів місцевого самоврядування, фахівців готельно-ресторанного бізнесу, студентів та інших зацікавлених осіб.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку: монографія/ колектив авторів за загальною редакцією д.е.н., професора Кифяка В. Ф.: Чернівці: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2021. 220 с.uk_UK
dc.titleСфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвиткуuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Appears in Collections:Монографії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.