Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1766
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кифяк, Василь Федорович | - |
dc.contributor.author | Паламарек, Каріна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Ореховський, Вадим Олегович | - |
dc.contributor.author | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна | - |
dc.contributor.author | Брикова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гищук, Роман Миколайович | - |
dc.contributor.author | Хитрова, Ольга Аліківна | - |
dc.contributor.author | Данилюк, Інна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Марусяк, Тетяна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Струтинська, Любов Тодорівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T06:52:42Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T06:52:42Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.other | УДК 338.483.13:392.72 (477) | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1766 | - |
dc.description.abstract | У монографії представлено результати дослідження теоретико-прикладних основ функціонування готельно-ресторанного бізнесу Буковини в кризових умовах, встановлено регіональні особливості і сучасні тенденції розвитку та визначено готельно-ресторанний бізнес як домінуючу складову сфери гостинності. На основі характеристики сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу регіону, аналізу ринкового середовища та впливу зовнішніх та внутрішніх факторів, обґрунтовано шляхи подолання наслідків кризи та рекомендовано низку заходів щодо підвищення ефективності функціонування закладів розміщення та харчування. В роботі важлива роль відводиться інформаційному забезпеченню, формуванню корпоративної культури обслуговування, організації та розвитку готельного-ресторанного сервісу для людей з інвалідністю. З метою оптимізації діяльності готельно-ресторанних підприємств Буковини запропоновано розвивати заклади розміщення та харчування малих форматів, визначено маркетингові інструменти просування готельно-ресторанних послуг та ін. Видання буде корисним для науковців, представників органів місцевого самоврядування, фахівців готельно-ресторанного бізнесу, студентів та інших зацікавлених осіб. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку: монографія/ колектив авторів за загальною редакцією д.е.н., професора Кифяка В. Ф.: Чернівці: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2021. 220 с. | uk_UK |
dc.title | Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах - стан та перспективи розвитку.pdf | Основний текст | 3.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.