Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1766
Название: Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку
Авторы: Кифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
Ореховський, Вадим Олегович / Orehowskyi, Vadym
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Гищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman
Хитрова, Ольга Аліківна / Khytrova, Olha
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
Дата публикации: 2021
Издатель: Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку: монографія/ колектив авторів за загальною редакцією д.е.н., професора Кифяка В. Ф.: Чернівці: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2021. 220 с.
Аннотация: У монографії представлено результати дослідження теоретико-прикладних основ функціонування готельно-ресторанного бізнесу Буковини в кризових умовах, встановлено регіональні особливості і сучасні тенденції розвитку та визначено готельно-ресторанний бізнес як домінуючу складову сфери гостинності. На основі характеристики сучасного стану готельно-ресторанного бізнесу регіону, аналізу ринкового середовища та впливу зовнішніх та внутрішніх факторів, обґрунтовано шляхи подолання наслідків кризи та рекомендовано низку заходів щодо підвищення ефективності функціонування закладів розміщення та харчування. В роботі важлива роль відводиться інформаційному забезпеченню, формуванню корпоративної культури обслуговування, організації та розвитку готельного-ресторанного сервісу для людей з інвалідністю. З метою оптимізації діяльності готельно-ресторанних підприємств Буковини запропоновано розвивати заклади розміщення та харчування малих форматів, визначено маркетингові інструменти просування готельно-ресторанних послуг та ін. Видання буде корисним для науковців, представників органів місцевого самоврядування, фахівців готельно-ресторанного бізнесу, студентів та інших зацікавлених осіб.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1766
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах - стан та перспективи розвитку.pdfОсновний текст3.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.