Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаначинська, Юлія Анатоліївна-
dc.contributor.authorЄвдощак, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorМустеца, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorМошковська, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-10-19T08:24:53Z-
dc.date.available2023-10-19T08:24:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.otherУДК 640.4.03:657.1+ 640.4.04:657.1-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1740-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСталий розвиток – стан та перспективи : матеріали IІІ міжнародного наукового симпозіуму, 26-29 січня 2022, Україна, Львів – Славське : Збірник матеріалів. Київ : Яроче́нко Я. В., 2022. - С.152-154.uk_UK
dc.subjectоблікuk_UK
dc.subjectготельний бізнесuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectфінансова звітністьuk_UK
dc.subjectрозвиток туризмуuk_UK
dc.titleСтан та перспективи сталого розвитку готельно-ресторанного бізнесу України: обліковий аспектuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:71.37.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування туризму (тези)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.