Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021-12 | Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. | Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov; Адамович, Ольга Степанівна |
| 2009 | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв | Лошенюк, Ірина Романівна / Losheniuk, Iryna / Loshenyuk, Iryna; Кірілеско, Олексій Леонтійович |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2