65 Харчова промисловість (підручники / посібники) Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021-12Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна; Адамович, Ольга Степанівна
2009Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництвЛошенюк, Ірина Романівна; Кірілеско, Олексій Леонтійович
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2