65 Харчова промисловість (підручники / посібники) Главная страница коллекции

Logo

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021-12Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна; Адамович, Ольга Степанівна
2009Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництвЛошенюк, Ірина Романівна; Кірілеско, Олексій Леонтійович
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2