Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Language
English
русский
українська
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Підручники, навчальні посібники та інші науково- та навчально- методичні праці
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки (підручники / посібники)
65 Харчова промисловість
65 Харчова промисловість (підручники / посібники)
Главная страница коллекции
Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2021-12
Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
Данилюк, Інна Петрівна
;
Струтинська, Любов Тодорівна
;
Адамович, Ольга Степанівна
2009
Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв
Лошенюк, Ірина Романівна
;
Кірілеско, Олексій Леонтійович
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2
Discover
Author
1
Адамович, Ольга Степанівна
1
Данилюк, Інна Петрівна
1
Кірілеско, Олексій Леонтійович
1
Лошенюк, Ірина Романівна
1
Струтинська, Любов Тодорівна
Subject
1
creative technologies
1
food processing
1
innovative technologies and equip...
1
креативні технології
1
обробляння риби та рибної сировини
1
рrocessing of fish and fish raw m...
1
харчові технології
1
інноваційні технології та устатку...
Date issued
1
2020 - 2021
1
2009 - 2009
Has File(s)
2
true