Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena | - |
| dc.date.accessioned | 2023-08-30T09:47:58Z | - |
| dc.date.available | 2023-08-30T09:47:58Z | - |
| dc.date.issued | 2023-05-11 | - |
| dc.identifier.citation | http://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdf | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 338.484:658.8 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33) | uk_UK |
| dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UK |
| dc.subject | маркетингові інструменти | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
| dc.title | Маркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковині | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Бозуленко-тези Маркетинговий підхід до розвитку гатрономічного туризму на Буковині.pdf | основний текст | 315.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.