Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБозуленко, Олена Ярославівна-
dc.date.accessioned2023-08-30T09:47:58Z-
dc.date.available2023-08-30T09:47:58Z-
dc.date.issued2023-05-11-
dc.identifier.citationhttp://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdfuk_UK
dc.identifier.otherУДК 338.484:658.8-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТрансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33)uk_UK
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UK
dc.subjectмаркетингові інструментиuk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.titleМаркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковиніuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.