Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725| Назва: | Маркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковині |
| Автори: | Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena |
| Теми: | гастрономічний туризм маркетингові інструменти інноваційні технології |
| Дата публікації: | 11-тра-2023 |
| Видавництво: | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33) |
| Бібліографічний опис: | http://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdf |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725 |
| Розташовується у зібраннях: | 71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Бозуленко-тези Маркетинговий підхід до розвитку гатрономічного туризму на Буковині.pdf | основний текст | 315.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.