Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725
Назва: | Маркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковині |
Автори: | Бозуленко, Олена Ярославівна |
Теми: | гастрономічний туризм маркетингові інструменти інноваційні технології |
Дата публікації: | 11-тра-2023 |
Видавництво: | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33) |
Бібліографічний опис: | http://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdf |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725 |
Розташовується у зібраннях: | 71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бозуленко-тези Маркетинговий підхід до розвитку гатрономічного туризму на Буковині.pdf | 315.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.