Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725
Название: | Маркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковині |
Авторы: | Бозуленко, Олена Ярославівна |
Ключевые слова: | гастрономічний туризм маркетингові інструменти інноваційні технології |
Дата публикации: | 11-мая-2023 |
Издатель: | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33) |
Библиографическое описание: | http://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdf |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725 |
Располагается в коллекциях: | 71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бозуленко-тези Маркетинговий підхід до розвитку гатрономічного туризму на Буковині.pdf | 315.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.