Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725
Title: | Маркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковині |
Authors: | Бозуленко, Олена Ярославівна |
Keywords: | гастрономічний туризм маркетингові інструменти інноваційні технології |
Issue Date: | 11-May-2023 |
Publisher: | Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33) |
Citation: | http://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdf |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725 |
Appears in Collections: | 71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бозуленко-тези Маркетинговий підхід до розвитку гатрономічного туризму на Буковині.pdf | 315.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.