Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725
Title: Маркетинговий підхід до розвитку гастрономічного туризму на Буковині
Authors: Бозуленко, Олена Ярославівна
Keywords: гастрономічний туризм
маркетингові інструменти
інноваційні технології
Issue Date: 11-May-2023
Publisher: Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці : Технодрук, 2023. 266 с. (С. 29-33)
Citation: http://chtei-knteu.cv.ua/ua/content/download/subsection/nayka/konf_11_05_2023.pdf
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1725
Appears in Collections:71.37.05 Види та форми відпочинку і туризму (тези)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.