Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Підручники, навчальні посібники та інші науково- та навчально- методичні праці
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки (підручники / посібники)
65 Харчова промисловість
65 Харчова промисловість (підручники / посібники)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.001 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021-12
Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
;
Адамович, Ольга Степанівна
2009
Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв
Лошенюк, Ірина Романівна / Losheniuk, Iryna / Loshenyuk, Iryna
;
Кірілеско, Олексій Леонтійович
Розкриття
за авторами
1
Адамович, Ольга Степанівна
1
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / ...
1
Кірілеско, Олексій Леонтійович
1
Лошенюк, Ірина Романівна / Loshen...
1
Струтинська, Любов Тодорівна / St...
за темами
1
creative technologies
1
food processing
1
innovative technologies and equip...
1
креативні технології
1
обробляння риби та рибної сировини
1
рrocessing of fish and fish raw m...
1
харчові технології
1
інноваційні технології та устатку...
за датою випуску
1
2020 - 2021
1
2009 - 2009
містить файли
2
true