Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Підручники, навчальні посібники та інші науково- та навчально- методичні праці
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки (підручники / посібники)
  4. 65 Харчова промисловість

65 Харчова промисловість (підручники / посібники) Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-12Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна; Адамович, Ольга Степанівна
2009Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництвЛошенюк, Ірина Романівна; Кірілеско, Олексій Леонтійович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2

Discover

Author
  • 1 Адамович, Ольга Степанівна
  • 1 Данилюк, Інна Петрівна
  • 1 Кірілеско, Олексій Леонтійович
  • 1 Лошенюк, Ірина Романівна
  • 1 Струтинська, Любов Тодорівна
Subject
  • 1 creative technologies
  • 1 food processing
  • 1 innovative technologies and equip...
  • 1 креативні технології
  • 1 обробляння риби та рибної сировини
  • 1 рrocessing of fish and fish raw m...
  • 1 харчові технології
  • 1 інноваційні технології та устатку...
Date issued
  • 1 2020 - 2021
  • 1 2009 - 2009
Has File(s)
  • 2 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback