65 Харчова промисловість (підручники / посібники)
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-12 | Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. | Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov; Адамович, Ольга Степанівна |
2009 | Технологія, управління якістю та екологічна безпека харчових виробництв | Лошенюк, Ірина Романівна / Losheniuk, Iryna / Loshenyuk, Iryna; Кірілеско, Олексій Леонтійович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2