Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1718
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВдовічен, Анатолій Анатолійович-
dc.contributor.authorВдовічена, Ольга Геннадіївна-
dc.date.accessioned2023-08-24T11:03:55Z-
dc.date.available2023-08-24T11:03:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.otherУДК 338.483.13:392.72+640.4.03:338.14-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1718-
dc.description.abstractRegional features of hospitality enterprise management in prewar, military and post-war periods has been determined. Monitoring of sites of local authorities, reservations and accommodation facilities in Chernivtsi and in private estates in rural areas of Chernivtsi region has been conducted. The importance and possibility of introduction of innovative activity in this sphere, introduction of modern innovative technologies both in administrative, and in industrial process of rendering of services has been proved.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherУправління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022 р. Чернівці: Технодрук, 2022. 352 с. – С. 329-333.uk_UK
dc.subjectуправління гостинністюuk_UK
dc.subjectрегіональна економікаuk_UK
dc.subjectдосвід зарубіжних країнuk_UK
dc.subjectуправління готелямиuk_UK
dc.subjectкластериuk_UK
dc.subjectпроблемиuk_UK
dc.subjectуправлінські рішенняuk_UK
dc.titleРегіональні особливості управління підприємствами сфери гостинності в довоєнний, воєнний та поствоєнний періодиuk_UK
dc.title.alternativeRegional Features of Hospitality Enterprise Management in Pre-War, Military and Post-War Periodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
171.pdfОсновний текст133.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.