Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1717
Название: Особливості ухвалення управлінських рішень в системі менеджменту закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану
Другие названия: Specific Features of Administrative Decisionmaking in the Management System of Hotel and Restaurant Business Institutions under the Conditions of the State of War
Авторы: Вдовічен, Анатолій Анатолійович
Чичун, Валентина Андріївна
Ключевые слова: управлінські рішення
система менеджменту
метод АБВ-аналізу
готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2023
Издатель: Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці: Технодрук, 2023. 266 с. – С. 36-40.
Аннотация: In the modern conditions of martial law in Ukraine, most establishments of the hotel and restaurant business faced new challenges. Having barely recovered after the difficult pandemic years and the transition to new forms of work and requirements for the organization of work in compliance with epidemiological requirements, the hotel and restaurant business faced new difficult circumstances - the introduction of martial law. Accordingly, there was a need to quickly respond to changes - the obligation of safe conditions for everyone, changes in the socio-economic environment, adoption of non-standard management decisions, generation of new original ideas in order to stabilize the operating conditions of existing ones and support new projects caused by new conditions.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1717
Располагается в коллекциях:82.15.23 Організація і керування підприємством (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
172.pdfОсновний текст159.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.