Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1717
Title: Особливості ухвалення управлінських рішень в системі менеджменту закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану
Other Titles: Specific Features of Administrative Decisionmaking in the Management System of Hotel and Restaurant Business Institutions under the Conditions of the State of War
Authors: Вдовічен, Анатолій Анатолійович
Чичун, Валентина Андріївна
Keywords: управлінські рішення
система менеджменту
метод АБВ-аналізу
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2023
Publisher: Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернівці, 11 травня 2023 р. Чернівці: Технодрук, 2023. 266 с. – С. 36-40.
Abstract: In the modern conditions of martial law in Ukraine, most establishments of the hotel and restaurant business faced new challenges. Having barely recovered after the difficult pandemic years and the transition to new forms of work and requirements for the organization of work in compliance with epidemiological requirements, the hotel and restaurant business faced new difficult circumstances - the introduction of martial law. Accordingly, there was a need to quickly respond to changes - the obligation of safe conditions for everyone, changes in the socio-economic environment, adoption of non-standard management decisions, generation of new original ideas in order to stabilize the operating conditions of existing ones and support new projects caused by new conditions.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1717
Appears in Collections:82.15.23 Організація і керування підприємством (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
172.pdfОсновний текст159.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.