Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Підручники, навчальні посібники та інші науково- та навчально- методичні праці
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки (підручники / посібники)
65 Харчова промисловість
65 Харчова промисловість (підручники / посібники)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-1 зі 1 (час пошуку: 0.006 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021-12
Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
Данилюк, Інна Петрівна
;
Струтинська, Любов Тодорівна
;
Адамович, Ольга Степанівна
Розкриття
за авторами
1
Адамович, Ольга Степанівна
1
Струтинська, Любов Тодорівна
за темами
1
food processing
1
innovative technologies and equip...
1
креативні технології
1
обробляння риби та рибної сировини
1
рrocessing of fish and fish raw m...
1
харчові технології
1
інноваційні технології та устатку...
за датою випуску
1
2021
містить файли
1
true