Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8 (час пошуку: 0.001 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в УкраїніБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2022Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023Кризові явища та їх вплив на функціонування сфери гостинностіПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023Перспективи розвитку ресторанного бізнесу: післявоєнне відновленняПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2021Development of a systematic approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemicБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Bogavac, Mllanka
2023Шляхи популяризації здорового харчування у закладах ресторанного господарства за форматом самообслуговування «free-floow»Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Забурмеха, Андрій Олександрович