Skip navigation
DSpace logo
  • Домівка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Огляд матеріалів:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Тези конференцій
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Домівка фонду Перегляд статистики

Logo

Огляд

Зібрання цього фонду

Logo

65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Logo

65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Розкриття

за авторами
  • 5 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 5 Романовська, Ольга Леонідівна / R...
  • 3 Паламарек, Каріна Вікторівна / Pa...
  • 2 De Oliveira, Silvio / De Oliveira...
  • 2 Ivanushko, Yana
  • 2 Kormosh, Zholt
  • 2 Kushnir, Marta
  • 2 Martins, José Inácio Ferrão da Pa...
  • 2 Tkach, Volodymyr
  • 2 Yagodynets, Petro
  • . далі >
за темами
  • 1 готові борошняні суміші
  • 1 екоолії
  • 1 житнє борошно
  • 1 кодекс Аліментаріус
  • 1 концепцїія здоров’я
  • 1 крохмаль
  • 1 медово-житня закваска
  • 1 порошок керобу
  • 1 порошок керобу сорту Tylliria
  • 1 пружність
  • . < попередня далі >
за датою випуску
  • 4 2023
  • 2 2020
  • 2 2022
містить файли
  • 8 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2013 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок