Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Language
English
русский
українська
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Тези конференцій
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
Главная страница раздела
Browse
Коллекции этого раздела
65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)
65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)
Discover
Author
1
Raul Garcia, Jarem
1
Vitriak, Oksana
1
Багрій, Конон Леонідович / Bagrii...
1
Вдовічен, Анатолій Анатолійович /...
1
Вдовічена, Ольга Геннадіївна / Vd...
1
Чичун, Валентина Андріївна / Chyc...
.
< previous
Subject
3
бісквіт
1
analysis
1
electroanalytical process
1
electrochemical determination
1
halva
1
KTIOL-BF
1
борошно «Здоров’я»
1
бісквітне тісто
1
бісквітні напівфабрикати
1
волога
.
next >
Date issued
4
2023
2
2020
2
2022
Has File(s)
8
true