Skip navigation
DSpace logo
  • Главная страница
  • Просмотреть
    • Разделы
      и коллекции
    • Browse Items by:
    • По дате
    • По автору
    • По заглавию
    • По тематике
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Зарегистрированным:
    • Мой архив
      ресурсов
    • Обновления на e-mail
    • Редактировать профиль
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Тези конференцій
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Главная страница раздела

Logo

Browse

Коллекции этого раздела

Logo

65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Logo

65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Discover

Author
  • 1 Raul Garcia, Jarem
  • 1 Vitriak, Oksana
  • 1 Багрій, Конон Леонідович / Bagrii...
  • 1 Вдовічен, Анатолій Анатолійович /...
  • 1 Вдовічена, Ольга Геннадіївна / Vd...
  • 1 Чичун, Валентина Андріївна / Chyc...
  • . < previous
Subject
  • 3 бісквіт
  • 1 analysis
  • 1 electroanalytical process
  • 1 electrochemical determination
  • 1 halva
  • 1 KTIOL-BF
  • 1 борошно «Здоров’я»
  • 1 бісквітне тісто
  • 1 бісквітні напівфабрикати
  • 1 волога
  • . next >
Date issued
  • 4 2023
  • 2 2020
  • 2 2022
Has File(s)
  • 8 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь