Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1453
Название: The Theoretical Description of Furfural and Lactic Acid Cathodic Determination in Bread and Milk
Авторы: Chychun, Valentyna
Tkach, Volodymyr
Morozova, Tetiana
Prymachenko, Serhii
Korniienko, Iryna
Yastremska, Larysa
Kuznetsova, Olena
José Inácio Ferrão da Paiva Martins
Lucinda Vaz dos Reis
Necdet Karakoyun
Kushnir, Marta
Ключевые слова: furfural
lactic acid
electrochemical sensor
vanadium (III) oxyhydroxide
stable steadystate
Дата публикации: 2023
Издатель: Biointerface Research in Applied Chemistry. - Volume 13, Issue 6. – 2023. - Article number 600.
Аннотация: The process of the electroanalytical cathodic determination of furfural and lactic acid in fermented bread and milk on vanadium oxyhydroxide-modified cathode has been developed and analyzed theoretically. The correspondent mathematical model analysis confirms this process's efficiency for furfural and lactic acid determination in a mildly acidic and neutral medium by a cathodic determination to propyleneglycol and furfuroic alcohol. Considering that both the compounds and their reduction products are less ionized in acidic media, cathodic reduction tends to be more efficient than anodic electrooxidation.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1453
Располагается в коллекциях:65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
The Theoretical Description of Furfural and Lactic Acid Cathodic Determination in Bread and Milk.pdfОсновний текст362.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.