Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1453
Название: | The Theoretical Description of Furfural and Lactic Acid Cathodic Determination in Bread and Milk |
Авторы: | Chychun, Valentyna Tkach, Volodymyr Morozova, Tetiana Prymachenko, Serhii Korniienko, Iryna Yastremska, Larysa Kuznetsova, Olena José Inácio Ferrão da Paiva Martins Lucinda Vaz dos Reis Necdet Karakoyun Kushnir, Marta |
Ключевые слова: | furfural lactic acid electrochemical sensor vanadium (III) oxyhydroxide stable steadystate |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Biointerface Research in Applied Chemistry. - Volume 13, Issue 6. – 2023. - Article number 600. |
Аннотация: | The process of the electroanalytical cathodic determination of furfural and lactic acid in fermented bread and milk on vanadium oxyhydroxide-modified cathode has been developed and analyzed theoretically. The correspondent mathematical model analysis confirms this process's efficiency for furfural and lactic acid determination in a mildly acidic and neutral medium by a cathodic determination to propyleneglycol and furfuroic alcohol. Considering that both the compounds and their reduction products are less ionized in acidic media, cathodic reduction tends to be more efficient than anodic electrooxidation. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1453 |
Располагается в коллекциях: | 65.09.03 Склад, характеристики та методи дослідження сировини і продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
The Theoretical Description of Furfural and Lactic Acid Cathodic Determination in Bread and Milk.pdf | Основний текст | 362.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.