Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1402
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВдовічен, Анатолій Анатолійович / Vdovichen, Anatolii-
dc.contributor.authorЧичун, Валентина Андріївна / Chychun, Valentyna-
dc.contributor.authorВдовічена, Ольга Геннадіївна / Vdovichena, Olha-
dc.contributor.authorХитрова, Ольга Аліківна / Khytrova, Olha-
dc.contributor.authorКруглянко, Андрій Вікторович / Kruhlyanko, Andriy-
dc.contributor.authorДолга, Галина Венедиктівна / Dolha, Halyna-
dc.contributor.authorВерстяк, Оксана Миколаївна / Verstiak, Oksana-
dc.contributor.authorГищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman-
dc.contributor.authorПенюк, Валерія Олександрівна / Peniuk, Valeriia-
dc.contributor.authorМільман, Леонід Михайлович / Milman, Leonid-
dc.contributor.authorШупрудько, Наталія Володимирівна / Shuprudko, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-03-29T09:01:35Z-
dc.date.available2023-03-29T09:01:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherУДК 005 (075.8)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1402-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглядається сутність менеджменту та його місце в системі менеджменту, ролі керівників і менеджерів, еволюція менеджменту, школи менеджменту. Досліджено організаційні стандарти управління (закони, закономірності та принципи управління). Розглянуто типи організацій як об'єктів управління, процес управління та його основні етапи. Досліджено сутність, ознаки та класифікацію функцій управління, сутність та особливості формування методів управління, їх трансформації в управлінські рішення, методи оптимізації управлінських рішень. Береться до уваги місце лідерства в процесі управління, велика увага приділяється формам влади та стилям керівництва, питанням відповідальності та управлінської етики, організаційним змінам та організаційному розвитку, ефективності управління тощо. Навчальний посібник підготовлено на основі програми дисципліни «Менеджмент» для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за освітнім рівнем молодший бакалавр, за спеціальністю «Менеджмент» спеціалізації «Готельний і ресторанний менеджмент». Посібник є корисним для студентів, науковців, викладачів, фахівців-практиків, управлінців в управлінській діяльності.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМенеджмент у питаннях та відповідях : навч. посіб. / А. А. Вдовічен, О. Г. Вдовічена, В. А. Чичун та ін. Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. 172 с.uk_UK
dc.subjectзакониuk_UK
dc.subjectзакономірностіuk_UK
dc.subjectтеорії менеджментуuk_UK
dc.subjectфункціїuk_UK
dc.subjectорганізаційні структуриuk_UK
dc.subjectмотиваціяuk_UK
dc.subjectметодиuk_UK
dc.subjectприйняття управлінських рішеньuk_UK
dc.subjectменеджерuk_UK
dc.subjectкультураuk_UK
dc.subjectетикаuk_UK
dc.subjectсоціальна відповідальністьuk_UK
dc.subjectкомунікаціїuk_UK
dc.titleМенеджмент у питаннях та відповідяхuk_UK
dc.typeBookuk_UK
Располагается в коллекциях:06.39.41 Теорії менеджменту (підручники / посібники)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
165.pdfОсновний текст7.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.