Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1366Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.date.accessioned | 2023-03-21T12:53:31Z | - |
| dc.date.available | 2023-03-21T12:53:31Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.other | UDC 664.681:664.644.6]:613.2 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1366 | - |
| dc.description.abstract | In this article the current production state of flour confectionery isanalysed, as well as some conclusions on improving the biscuit production technology through adding raw materials of plant origin with preferential organoleptic characteristics and reduced sugar content are made. У статті проаналізовано сучасний стан виробництва борошняних кондитерських виробів та зроблено висновки щодо покращення технології виробництва бісквітів за рахунок додавання сировини рослинного походження з покращеними органолептичними показниками та зниженим вмістом цукру. | uk_UK |
| dc.language.iso | en | uk_UK |
| dc.publisher | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2022. Том 5. No 1. Pp. 97-109. | uk_UK |
| dc.subject | technology | en |
| dc.subject | biscuit | en |
| dc.subject | glycemic index | en |
| dc.subject | carob | en |
| dc.subject | flour mixture | en |
| dc.subject | carbohydrates | en |
| dc.subject | технологія | uk_UK |
| dc.subject | бісквіт | uk_UK |
| dc.subject | показник глікемічності | uk_UK |
| dc.subject | кероб | uk_UK |
| dc.subject | борошняна суміш | uk_UK |
| dc.subject | вуглеводи | uk_UK |
| dc.title | Technology elaboration of biscuits with reduced sugar content | en |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | 65.33.35 Виробництво борошняних кондитерських виробів | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 260881-Текст статті-600862-1-10-20220707.pdf | Основний текст | 413.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.