65.09.05 Харчова цінність і контролювання якості сировини і продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировиниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сируБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Система HACCP при виробництві напівфабрикатівБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3