65.09.05 Харчова цінність і контролювання якості сировини і продуктів Главная страница коллекции

Logo

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировиниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сируБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Система HACCP при виробництві напівфабрикатівБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3