Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість
  5. 65.09 Сировина для харчової промисловості та допоміжні матеріали

65.09.05 Харчова цінність і контролювання якості сировини і продуктів Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировиниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сируБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Система HACCP при виробництві напівфабрикатівБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3

Discover

Author
  • 3 Брикова, Тетяна Миколаївна / Bryk...
Subject
  • 1 apple juice
  • 1 apple pomace
  • 1 apple variety
  • 1 critical points
  • 1 dairy industry
  • 1 food industry,phenolic substances
  • 1 food safety
  • 1 HACCP
  • 1 innovative technologies
  • 1 microbial contamination
  • . next >
Date issued
  • 2 2022
  • 1 2024
Has File(s)
  • 3 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback