Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna-
dc.contributor.authorСтрутинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov-
dc.contributor.authorАдамович, Ольга Степанівна-
dc.date.accessioned2022-06-28T08:38:29Z-
dc.date.available2022-06-28T08:38:29Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.otherУДК 641.51/.54-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуто основні характеристики функціонально-технологічних властивостей риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, технологічного обробляння, діагностики технологічних процесів класичних та сучасних технологій ресторанної продукції з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, інноваційні технології виробництва ресторанної продукції на основі наукових досліджень. Практичну частину складають тестові та ситуаційні завдання, розрахункові задачі з методикою розрахунків, технологічна документація. Посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, викладачів, фахівців, всіх, хто вивчає технології ресторанної продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЧернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. - Чернівці, 2021. - 196 с.uk_UK
dc.subjectхарчові технологіїuk_UK
dc.subjectfood processingen
dc.subjectобробляння риби та рибної сировиниuk_UK
dc.subjectрrocessing of fish and fish raw materialsen
dc.subjectінноваційні технології та устаткуванняuk_UK
dc.subjectinnovative technologies and equipmenten
dc.subjectкреативні технологіїuk_UK
dc.subjectcreative technologiesen
dc.titleТехнології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.uk_UK
dc.typeBookuk_UK
Розташовується у зібраннях:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник ТРП.pdfОсновний текст4.55 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.