Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилюк, Інна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Струтинська, Любов Тодорівна | - |
dc.contributor.author | Адамович, Ольга Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-28T08:38:29Z | - |
dc.date.available | 2022-06-28T08:38:29Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.other | УДК 641.51/.54 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розглянуто основні характеристики функціонально-технологічних властивостей риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, технологічного обробляння, діагностики технологічних процесів класичних та сучасних технологій ресторанної продукції з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, інноваційні технології виробництва ресторанної продукції на основі наукових досліджень. Практичну частину складають тестові та ситуаційні завдання, розрахункові задачі з методикою розрахунків, технологічна документація. Посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, викладачів, фахівців, всіх, хто вивчає технології ресторанної продукції. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. - Чернівці, 2021. - 196 с. | uk_UK |
dc.subject | харчові технології | uk_UK |
dc.subject | food processing | uk_UK |
dc.subject | обробляння риби та рибної сировини | uk_UK |
dc.subject | рrocessing of fish and fish raw materials | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології та устаткування | uk_UK |
dc.subject | innovative technologies and equipment | uk_UK |
dc.subject | креативні технології | uk_UK |
dc.subject | creative technologies | uk_UK |
dc.title | Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. | uk_UK |
dc.type | Book | uk_UK |
Appears in Collections: | 65 Харчова промисловість (підручники / посібники) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальний посібник ТРП.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.