Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Назва: Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
Автори: Данилюк, Інна Петрівна
Струтинська, Любов Тодорівна
Адамович, Ольга Степанівна
Теми: харчові технології
food processing
обробляння риби та рибної сировини
рrocessing of fish and fish raw materials
інноваційні технології та устаткування
innovative technologies and equipment
креативні технології
creative technologies
Дата публікації: гру-2021
Видавництво: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. - Чернівці, 2021. - 196 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто основні характеристики функціонально-технологічних властивостей риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, технологічного обробляння, діагностики технологічних процесів класичних та сучасних технологій ресторанної продукції з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, інноваційні технології виробництва ресторанної продукції на основі наукових досліджень. Практичну частину складають тестові та ситуаційні завдання, розрахункові задачі з методикою розрахунків, технологічна документація. Посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, викладачів, фахівців, всіх, хто вивчає технології ресторанної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Розташовується у зібраннях:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник ТРП.pdf4.55 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.