Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Назва: | Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. |
Автори: | Данилюк, Інна Петрівна Струтинська, Любов Тодорівна Адамович, Ольга Степанівна |
Теми: | харчові технології food processing обробляння риби та рибної сировини рrocessing of fish and fish raw materials інноваційні технології та устаткування innovative technologies and equipment креативні технології creative technologies |
Дата публікації: | гру-2021 |
Видавництво: | Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. - Чернівці, 2021. - 196 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглянуто основні характеристики функціонально-технологічних властивостей риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, технологічного обробляння, діагностики технологічних процесів класичних та сучасних технологій ресторанної продукції з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, інноваційні технології виробництва ресторанної продукції на основі наукових досліджень. Практичну частину складають тестові та ситуаційні завдання, розрахункові задачі з методикою розрахунків, технологічна документація. Посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, викладачів, фахівців, всіх, хто вивчає технології ресторанної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357 |
Розташовується у зібраннях: | 65 Харчова промисловість (підручники / посібники) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальний посібник ТРП.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.