Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Название: | Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. |
Авторы: | Данилюк, Інна Петрівна Струтинська, Любов Тодорівна Адамович, Ольга Степанівна |
Ключевые слова: | харчові технології food processing обробляння риби та рибної сировини рrocessing of fish and fish raw materials інноваційні технології та устаткування innovative technologies and equipment креативні технології creative technologies |
Дата публикации: | дек-2021 |
Издатель: | Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. - Чернівці, 2021. - 196 с. |
Аннотация: | У навчальному посібнику розглянуто основні характеристики функціонально-технологічних властивостей риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, технологічного обробляння, діагностики технологічних процесів класичних та сучасних технологій ресторанної продукції з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, інноваційні технології виробництва ресторанної продукції на основі наукових досліджень. Практичну частину складають тестові та ситуаційні завдання, розрахункові задачі з методикою розрахунків, технологічна документація. Посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, викладачів, фахівців, всіх, хто вивчає технології ресторанної продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357 |
Располагается в коллекциях: | 65 Харчова промисловість (підручники / посібники) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальний посібник ТРП.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.