Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Название: Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
Авторы: Данилюк, Інна Петрівна
Струтинська, Любов Тодорівна
Адамович, Ольга Степанівна
Ключевые слова: харчові технології
food processing
обробляння риби та рибної сировини
рrocessing of fish and fish raw materials
інноваційні технології та устаткування
innovative technologies and equipment
креативні технології
creative technologies
Дата публикации: дек-2021
Издатель: Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. - Чернівці, 2021. - 196 с.
Аннотация: У навчальному посібнику розглянуто основні характеристики функціонально-технологічних властивостей риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, технологічного обробляння, діагностики технологічних процесів класичних та сучасних технологій ресторанної продукції з риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини, інноваційні технології виробництва ресторанної продукції на основі наукових досліджень. Практичну частину складають тестові та ситуаційні завдання, розрахункові задачі з методикою розрахунків, технологічна документація. Посібник рекомендований для студентів закладів вищої освіти, викладачів, фахівців, всіх, хто вивчає технології ресторанної продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1357
Располагается в коллекциях:65 Харчова промисловість (підручники / посібники)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навчальний посібник ТРП.pdf4.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.