Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1304
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.date.accessioned2022-05-28T07:28:08Z-
dc.date.available2022-05-28T07:28:08Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.other664.6 : 664.7-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1304-
dc.description.abstractПроведено аналіз сучасних досліджень щодо підвищення харчової цінності та реологічних властивостей бісквітів та встановлено необхідність розроблення нових технологій бісквітів підвищеної харчової цінності. У статті проведено оптимізацію рецептурного складу бісквітів з додаванням борошняних сумішей, а саме борошна пшеничного вищого сорту, борошна «Здоров’я» та порошку керобу. An analysis of modern research on the nutritional value and rheological properties of sponge cake and the need to develop new technologies for sponge cake of high nutritional value. The article optimizes the recipe composition of sponge cake with the addition of flour mixtures, namely premium wheat flour, “Zdorovia” flour and carob powderuk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2022. № 29. C.66-69.uk_UK
dc.subjectборошно «Здоров’я»uk_UK
dc.subjectклітковинаuk_UK
dc.subjectтривалість випіканняuk_UK
dc.subjectв’язкістьuk_UK
dc.subjectбісквітиuk_UK
dc.subjectоптимізаціяuk_UK
dc.subjectflour “Zdorovia”en
dc.subjectfiberen
dc.subjectbaking timeen
dc.subjectviscosityen
dc.subjectsponge cakeen
dc.subjectoptimizationen
dc.titleМоделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»uk_UK
dc.title.alternativeModeling of the recipe composition of sponge cake with flour “Zdorovia”en
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1102-Текст статті-1147-1-10-20220506.pdfОсновний текст852.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.