Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.date.accessioned2022-05-26T10:24:35Z-
dc.date.available2022-05-26T10:24:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.issn2310-8185-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303-
dc.description.abstractУ статті розглянуто теоретичні та визначені практичні аспекти визначення економічної ефективності впровадження бісквітів з використанням борошна «Здоров’я» та порошку керобу у заклади ресторанного господарства. Наведено результати розрахунку вартості сировини, собівартості виробництва та відпускної ціни для виробництва бісквітних виробів. Визначено цінові характеристики розроблених бісквітів, а також проведено оцінку конкурентоспроможності нових бісквітних виробів. Визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article considers theoretical and practical aspects of determining the economic efficiency of the introduction of biscuits using "Zdorovya" flour and carob powder in restaurants. The results of the calculation of raw material cost, production cost and selling price for the production of sponge cake are presented. The price characteristics of the developed biscuits are determined, and also the competitiveness of new biscuit products is estimated. The social effect of the implementation of the developed technologies is determined.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2021. - Вип. 3 (83). С. 57-68.uk_UK
dc.subjectпорошок керобуuk_UK
dc.subjectборошноuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UK
dc.subjectсоціальний ефектuk_UK
dc.subjectбісквітиuk_UK
dc.subjectcarob powderuk_UK
dc.subjectflouruk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UK
dc.subjectsocial effectuk_UK
dc.subjectsponge cakeuk_UK
dc.titleОцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейuk_UK
dc.title.alternativeEvalution of economic of efficiency of implementation of sponge cake technology on the basis of flour mixturesuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf181.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.