Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-26T10:24:35Z | - |
dc.date.available | 2022-05-26T10:24:35Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.issn | 2310-8185 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто теоретичні та визначені практичні аспекти визначення економічної ефективності впровадження бісквітів з використанням борошна «Здоров’я» та порошку керобу у заклади ресторанного господарства. Наведено результати розрахунку вартості сировини, собівартості виробництва та відпускної ціни для виробництва бісквітних виробів. Визначено цінові характеристики розроблених бісквітів, а також проведено оцінку конкурентоспроможності нових бісквітних виробів. Визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article considers theoretical and practical aspects of determining the economic efficiency of the introduction of biscuits using "Zdorovya" flour and carob powder in restaurants. The results of the calculation of raw material cost, production cost and selling price for the production of sponge cake are presented. The price characteristics of the developed biscuits are determined, and also the competitiveness of new biscuit products is estimated. The social effect of the implementation of the developed technologies is determined. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2021. - Вип. 3 (83). С. 57-68. | uk_UK |
dc.subject | порошок керобу | uk_UK |
dc.subject | борошно | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UK |
dc.subject | соціальний ефект | uk_UK |
dc.subject | бісквіти | uk_UK |
dc.subject | carob powder | uk_UK |
dc.subject | flour | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | economic efficiency | uk_UK |
dc.subject | social effect | uk_UK |
dc.subject | sponge cake | uk_UK |
dc.title | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей | uk_UK |
dc.title.alternative | Evalution of economic of efficiency of implementation of sponge cake technology on the basis of flour mixtures | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.