Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303
Назва: | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей |
Інші назви: | Evalution of economic of efficiency of implementation of sponge cake technology on the basis of flour mixtures |
Автори: | Романовська, Ольга Леонідівна |
Теми: | порошок керобу борошно технологія економічна ефективність соціальний ефект бісквіти carob powder flour technology economic efficiency social effect sponge cake |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2021. - Вип. 3 (83). С. 57-68. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто теоретичні та визначені практичні аспекти визначення економічної ефективності впровадження бісквітів з використанням борошна «Здоров’я» та порошку керобу у заклади ресторанного господарства. Наведено результати розрахунку вартості сировини, собівартості виробництва та відпускної ціни для виробництва бісквітних виробів. Визначено цінові характеристики розроблених бісквітів, а також проведено оцінку конкурентоспроможності нових бісквітних виробів. Визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article considers theoretical and practical aspects of determining the economic efficiency of the introduction of biscuits using "Zdorovya" flour and carob powder in restaurants. The results of the calculation of raw material cost, production cost and selling price for the production of sponge cake are presented. The price characteristics of the developed biscuits are determined, and also the competitiveness of new biscuit products is estimated. The social effect of the implementation of the developed technologies is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303 |
ISSN: | 2310-8185 |
Розташовується у зібраннях: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 181.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.