Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303
Название: | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей |
Другие названия: | Evalution of economic of efficiency of implementation of sponge cake technology on the basis of flour mixtures |
Авторы: | Романовська, Ольга Леонідівна |
Ключевые слова: | порошок керобу борошно технологія економічна ефективність соціальний ефект бісквіти carob powder flour technology economic efficiency social effect sponge cake |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2021. - Вип. 3 (83). С. 57-68. |
Аннотация: | У статті розглянуто теоретичні та визначені практичні аспекти визначення економічної ефективності впровадження бісквітів з використанням борошна «Здоров’я» та порошку керобу у заклади ресторанного господарства. Наведено результати розрахунку вартості сировини, собівартості виробництва та відпускної ціни для виробництва бісквітних виробів. Визначено цінові характеристики розроблених бісквітів, а також проведено оцінку конкурентоспроможності нових бісквітних виробів. Визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article considers theoretical and practical aspects of determining the economic efficiency of the introduction of biscuits using "Zdorovya" flour and carob powder in restaurants. The results of the calculation of raw material cost, production cost and selling price for the production of sponge cake are presented. The price characteristics of the developed biscuits are determined, and also the competitiveness of new biscuit products is estimated. The social effect of the implementation of the developed technologies is determined. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1303 |
ISSN: | 2310-8185 |
Располагается в коллекциях: | 65.33.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 181.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.