Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мустеца, Ірина Василівна / Mustetsa, Iryna | - |
| dc.date.accessioned | 2022-05-26T07:09:57Z | - |
| dc.date.available | 2022-05-26T07:09:57Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.other | УДК 330.142.211 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301 | - |
| dc.description.abstract | В статті досліджено погляди науковців щодо оцінки якості наданих послуг підприємствами сфери гостинності. Автором розглянуті принципи організації внутрішнього простору на підприємствах готельного господарства, а також досліджений вплив функціональних, екологічних та естетичних критеріїв на якість основних засобів у номері готелю. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Технологический аудит и резервы производства. № 1/3 (27), 2016. С. 89-92. | uk_UK |
| dc.subject | основні засоби | uk_UK |
| dc.subject | підприємства готельного господарства | uk_UK |
| dc.subject | екологічні критерії | uk_UK |
| dc.subject | якість послуг | uk_UK |
| dc.title | Розробка методики оцінки якості основних засобів підприємств готельного господарства | uk_UK |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| rozrobka-metodiki-otsinki-yakosti-osnovnih-zasobiv-pidpriemstv-gotelnogo-gospodarstva (1).pdf | Основний текст | 120.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.