Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМустеца, Ірина Василівна / Mustetsa, Iryna-
dc.date.accessioned2022-05-26T07:09:57Z-
dc.date.available2022-05-26T07:09:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.otherУДК 330.142.211-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301-
dc.description.abstractВ статті досліджено погляди науковців щодо оцінки якості наданих послуг підприємствами сфери гостинності. Автором розглянуті принципи організації внутрішнього простору на підприємствах готельного господарства, а також досліджений вплив функціональних, екологічних та естетичних критеріїв на якість основних засобів у номері готелю.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТехнологический аудит и резервы производства. № 1/3 (27), 2016. С. 89-92.uk_UK
dc.subjectосновні засобиuk_UK
dc.subjectпідприємства готельного господарстваuk_UK
dc.subjectекологічні критеріїuk_UK
dc.subjectякість послугuk_UK
dc.titleРозробка методики оцінки якості основних засобів підприємств готельного господарстваuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rozrobka-metodiki-otsinki-yakosti-osnovnih-zasobiv-pidpriemstv-gotelnogo-gospodarstva (1).pdfОсновний текст120.95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.