Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301
Назва: Розробка методики оцінки якості основних засобів підприємств готельного господарства
Автори: Мустеца, Ірина Василівна / Mustetsa, Iryna
Теми: основні засоби
підприємства готельного господарства
екологічні критерії
якість послуг
Дата публікації: 2016
Видавництво: Технологический аудит и резервы производства. № 1/3 (27), 2016. С. 89-92.
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено погляди науковців щодо оцінки якості наданих послуг підприємствами сфери гостинності. Автором розглянуті принципи організації внутрішнього простору на підприємствах готельного господарства, а також досліджений вплив функціональних, екологічних та естетичних критеріїв на якість основних засобів у номері готелю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rozrobka-metodiki-otsinki-yakosti-osnovnih-zasobiv-pidpriemstv-gotelnogo-gospodarstva (1).pdfОсновний текст120.95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.