Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301
Назва: | Розробка методики оцінки якості основних засобів підприємств готельного господарства |
Інші назви: | Разработка методики оценки качества основных средств предприятий гостиничного хозяйства |
Автори: | Мустеца, Ірина Василівна |
Теми: | основні засоби основные средства підприємства готельного господарства предприятия гостиничного хозяйства екологічні критерії экологические критерии якість послуг качество услуг |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Технологический аудит и резервы производства — № 1/3 (27), 2016. – С. 89-92. |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено погляди науковців щодо оцінки якості наданих послуг підприємствами сфери гостинності. Автором розглянуті принципи організації внутрішнього простору на підприємствах готельного господарства, а також досліджений вплив функціональних, екологічних та естетичних критеріїв на якість основних засобів у номері готелю. В статье исследованы взгляды ученых относительно оценки качества предоставляемых услуг предприятиями сферы гостеприимства. Автором рассмотрены принципы организации внутреннего пространства на предприятиях гостиничного хозяйства, а также исследовано влияние функциональных, экологических и эстетических критериев на качество основных средств в номере отеля. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301 |
Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
rozrobka-metodiki-otsinki-yakosti-osnovnih-zasobiv-pidpriemstv-gotelnogo-gospodarstva (1).pdf | Основний текст | 120.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.