Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301
Название: Розробка методики оцінки якості основних засобів підприємств готельного господарства
Авторы: Мустеца, Ірина Василівна / Mustetsa, Iryna
Ключевые слова: основні засоби
підприємства готельного господарства
екологічні критерії
якість послуг
Дата публикации: 2016
Издатель: Технологический аудит и резервы производства. № 1/3 (27), 2016. С. 89-92.
Аннотация: В статті досліджено погляди науковців щодо оцінки якості наданих послуг підприємствами сфери гостинності. Автором розглянуті принципи організації внутрішнього простору на підприємствах готельного господарства, а також досліджений вплив функціональних, екологічних та естетичних критеріїв на якість основних засобів у номері готелю.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
rozrobka-metodiki-otsinki-yakosti-osnovnih-zasobiv-pidpriemstv-gotelnogo-gospodarstva (1).pdfОсновний текст120.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.