Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301| Название: | Розробка методики оцінки якості основних засобів підприємств готельного господарства |
| Авторы: | Мустеца, Ірина Василівна / Mustetsa, Iryna |
| Ключевые слова: | основні засоби підприємства готельного господарства екологічні критерії якість послуг |
| Дата публикации: | 2016 |
| Издатель: | Технологический аудит и резервы производства. № 1/3 (27), 2016. С. 89-92. |
| Аннотация: | В статті досліджено погляди науковців щодо оцінки якості наданих послуг підприємствами сфери гостинності. Автором розглянуті принципи організації внутрішнього простору на підприємствах готельного господарства, а також досліджений вплив функціональних, екологічних та естетичних критеріїв на якість основних засобів у номері готелю. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1301 |
| Располагается в коллекциях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| rozrobka-metodiki-otsinki-yakosti-osnovnih-zasobiv-pidpriemstv-gotelnogo-gospodarstva (1).pdf | Основний текст | 120.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.