Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРилєєв, Сергій Володимирович / Rylieiev, Serhii-
dc.contributor.authorЮрій, Софія Михайлівна-
dc.date.accessioned2021-11-16T10:59:25Z-
dc.date.available2021-11-16T10:59:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationhttp://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_ec_2012_592_11uk_UK
dc.identifier.otherУДК 330.142.26:336.221.24+664-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236-
dc.description.abstractПроаналізовано склад і структуру оборотних активів підприємств харчової промисловості Тернопільської області. Здійснено оцінку якості фінансування майна підприємств харчової промисловості Тернопільської області в цілому та оборотних активів, зокрема на основі складання матричних балансів. Визначено систему заходів поліпшення якості фінансування активів на мікроекономічному, регіональному та галузевому рівнях. Composition and structure of circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area is analyzed. On the basis of drafting of matrix balances the estimation of quality of financing of property is given on the whole and circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area. The system of measures is certain microeconomics, regional that sectorial levels, directed on the improvements of quality of financing of assets.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherНауковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Економіка. 2012. Вип. 592. С. 52–57.uk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectfood industryuk_UK
dc.subjectоборотні активиuk_UK
dc.subjectcurrent assetsuk_UK
dc.subjectджерела фінансуванняuk_UK
dc.subjectquality of financinguk_UK
dc.subjectвласний оборотний капіталuk_UK
dc.subjectproperty circulating assetuk_UK
dc.subjectоцінкаuk_UK
dc.subjectvaluationuk_UK
dc.titleОборотні активи харчової промисловості Тернопільської області: склад, структура та оцінка якості фінансуванняuk_UK
dc.title.alternativeCurrent assets of the food industry of Ternopil region: composition, structure and quality assessment of financinguk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nvchu_ec_2012_592_11.pdfОсновнний текст307.72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.