Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Назва: Оборотні активи харчової промисловості Тернопільської області: склад, структура та оцінка якості фінансування
Інші назви: Current assets of the food industry of Ternopil region: composition, structure and quality assessment of financing
Автори: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Теми: харчова промисловість
food industry
оборотні активи
current assets
джерела фінансування
quality of financing
власний оборотний капітал
property circulating asset
оцінка
valuation
Дата публікації: 2012
Видавництво: Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Економіка. Чернівці, 2012. Вип. 592. С. 52–57.
Бібліографічний опис: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_ec_2012_592_11
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано склад і структуру оборотних активів підприємств харчової промисловості Тернопільської області. Здійснено оцінку якості фінансування майна підприємств харчової промисловості Тернопільської області в цілому та оборотних активів, зокрема на основі складання матричних балансів. Визначено систему заходів поліпшення якості фінансування активів на мікроекономічному, регіональному та галузевому рівнях. Composition and structure of circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area is analyzed. On the basis of drafting of matrix balances the estimation of quality of financing of property is given on the whole and circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area. The system of measures is certain microeconomics, regional that sectorial levels, directed on the improvements of quality of financing of assets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Розташовується у зібраннях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nvchu_ec_2012_592_11.pdfОсновнний текст307.72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.