Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Название: Оборотні активи харчової промисловості Тернопільської області: склад, структура та оцінка якості фінансування
Другие названия: Current assets of the food industry of Ternopil region: composition, structure and quality assessment of financing
Авторы: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Ключевые слова: харчова промисловість
food industry
оборотні активи
current assets
джерела фінансування
quality of financing
власний оборотний капітал
property circulating asset
оцінка
valuation
Дата публикации: 2012
Издатель: Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Економіка. Чернівці, 2012. Вип. 592. С. 52–57.
Библиографическое описание: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_ec_2012_592_11
Аннотация: Проаналізовано склад і структуру оборотних активів підприємств харчової промисловості Тернопільської області. Здійснено оцінку якості фінансування майна підприємств харчової промисловості Тернопільської області в цілому та оборотних активів, зокрема на основі складання матричних балансів. Визначено систему заходів поліпшення якості фінансування активів на мікроекономічному, регіональному та галузевому рівнях. Composition and structure of circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area is analyzed. On the basis of drafting of matrix balances the estimation of quality of financing of property is given on the whole and circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area. The system of measures is certain microeconomics, regional that sectorial levels, directed on the improvements of quality of financing of assets.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Располагается в коллекциях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nvchu_ec_2012_592_11.pdfОсновнний текст307.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.